dimecres, 20 de juny del 2007

La teoria de l'alliberament repressiu.

Abans de res, a la dreta (del pare) teniu l'enllaç a la plana de la Universitat per si voleu partir-vos la caixa. Ahi esta l'entrevista que em feren, el resultat... Carai amb Australia!! he eixit més vegades en la Web que en tota ma vida junta!!

Però el que jo volia comentar aci, hi ho faré breument, és la teoria que he desenvolupat, que tot s'ha de dir, no és absolutament meua, sinò que he anat prenen d'aci i d'allí fins a tenir-la completa. Aquesta és diu TEORIA de L'ALLIBERAMENT REPRESSIU. En resum: que en societats de religió protestant, la repressió moral autoimposada és tant forta que les vies d'escapada són escases i els comportaments estranys. Per a més imformació espereu a que torne, i amb un café al davant la comentem. Però aquesta explica la doble personalitat aparent d'aquesta gent: el sosime predominant de dia i la salvajada nocturna; la rigidesa de la norma; l'estrictesa en el comportament i les seues alteracions.
Tot açò bé perque aquesta setmana m'han cridat l'atenció dues vegades, i ambdues perquè la gent és molt tiquismiquis... sincerament creia que estava essent un exemple d'educació i civisme i resulta que soc més bé el contrari.

La resta... tot el món esta abandonant el vaixell, com les rates. Avuí se'n va Christelle, i el dissabte Nathalie i Leslie... ja se n'ha anat Jenni... així, em quede un poc més sola, però encara en bona companyia.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Tron, serà que eres climenteta... genèticament escandalosa. Eixa és la meua teoria...

D'altra banda sempre pots contestar per mail a la carta amb un ben sincer i valencià: Aneu a fer-se la mà, avorrits dels collons!

Rosella ha dit...

ieps, tron...estic estudiant les opos amb un urgència que pa'què...no recorde quan vaig perdre l'autodisciplina si és que algun dia en vaig tindre aixíqeu de sobte m'has vingut al cap i m'he devorat les últimes entrades del teu blog... xules xules!
en fi... el dimarts tinc l'examen i el resultat una incògnita!
muask

Anònim ha dit...

La Trini. Donde va, triunfa xD

Previament al Formiguer...

a dins del formiguer: