dimarts, 5 d’agost del 2008

Vos nunca estuviste en Montevideo.

Quant la gent diu allò de 'Matar el temps', realment, el que volen dir és que el temps els esta matant a ells. Al menys, a mi m'està matant... a veure? quan vaig arribar a aquesta sala lletja i emmoquetada eren les 7:35 del matí hora local (les 12:30 en el meu rellotge desfasat) ara són les 12:12 (encara locals, perque el meu rellotge continua desfasat i marca les 17:12) i encara em queden més de 4 hores per anar-me'n, per fi, d'aquest aeroport.

Però permeteu-me seguir amb els càlculs... ahir en Madrid tot va anar tant rodat, tant ajustat de temps que l´últim cigarret me'l fumí a les 22:20 (i el rellotge encara estava a hora) i en aquesta maleïda sala no hi ha ni un sol raconet per a fumadors. Bé, exactament... no. Hi ha un. Me l'ha xivat una seguretat del Duty Free, però confessaré que açò d'anar amagant-me ja no em motiva com abans... no sé, estaré perdent flexibilitat.

Me les prometia molt felices jo a Montevideo: bressol dels Drexler famosos; Ciudad Vieja... a hores d'ara ja devia saber que les ciutat són directament proporcionals als aeroports que allotgen; i amb ells els serveis que t'ofereixen. He preguntat per eixir de l'aeroport... Per única resposta "vos nunca estuviste acá!!". Així sia!!

5 comentaris:

Isron Welles ha dit...

HOLA, BENVINGUDA GUAPA.. SUPOSE QUE SEGUINT A DREXLER VAS BUSCANT ALGO AIXÍ..

Luna del Cabo
Jorge Drexler

Luna del Cabo,
boca de túnel,
lunar plateado
sobre las nubes.

Todos venimos a verte,
venimos de lejos a verte brillar.

Blanca, creciente,
sacerdotisa,
palideciente
sobre Valizas.

Nadie se quiere perder,
nadie queda borracho sin verte salir.

Roja, redonda,
mi cocumela
fosforescente
sobre la arena.

Todos se miran perdidos,
se ríen, se mojan la ropa en el mar.

Cuidat,
Llach diu que per ací, cal que nasquen trònikes a cada instant.

b7s,
isra.

Anònim ha dit...

Hola Troni, supose que a hores d'ara ja deus estar al desert més sec de la terra. Ves amb compte no et resseques, hidratat bé (diuen que els vins Xilens són bons).

Gaudeix i aprén molt.

Anònim ha dit...

bona estada i a gaudir.

una abraçada enorme!

andrea i hèctor

mongkix ha dit...

eiiiiiiiiiiii


espere q a hores d'ara no estigues tancada encara en la sala eixa enmoquetada!!! això ja seria massa... jejej

haurem de posar una ordre de recerca! jejeje


segur q ja t'has instal.lat enmig del desert d'arica... i estaras suant com un porc! jejeje doncs no et cregues q aci estem millor... ens abraça una onada de calorrrr!!!


Jo en el curro guai... ja porte una setmaneta... i hi ha hagut de tot un poc... estrés i rises! molt de curro i hores mortes...

però vaig agafant la dinàmica!!!! No ticn cap cap de setmana lliure pero m'ho estic arreglant per agafar-me algun dia solt... (es guai... quants més diumenges treballe més cobre!!!)

el teu cotxet es porta molt bé... només se'm cala a les rampes... i li he pegat un rentó està com nou... ja t'enviaré una foto...

ale besets... i fins prompte!!!

Rosella ha dit...

ei trini!
què bé que han tornat les formigues...
t'he posat al meu blog als enllaços que visite sovint perquè tinc intenció de seguir amb atenció la teua peripècia per Xile... quina enveja col·lega...

muaks,
Ro

Previament al Formiguer...

a dins del formiguer: